Trivselsspecialisten

Mit navn er Betina Inauen. Jeg er stifter, ejer og daglig leder af Mindtools. Vi arbejder med trivsels-, proces- og resultatoptimering. Vores motto er "Din passion er vores mission", og firmaets payoff er ”Essentielle færdigheder til et fantastisk liv”.

Gennem mit arbejde stifter jeg dagligt bekendtskab med mange forskellige mennesker og deres individuelle trivsel eller mangel på samme. Det er min oplevelse at rigtig mange mennesker brænder for, håber og venter på, at det en dag skal blive bedre. At de skal blive gladere og trives mere. At den dag oprinder af sig selv, er lige så usandsynligt som at vinde i Lotto. Vejen til trivsel starter ved indsigt i dig selv og andre samt en grundlæggende forståelse for og accept af livets grundvilkår. Herefter kræver det, at du oprigtigt ønsker at ændre adfærd, så du gennem handling og vedhold kan opnå den trivsel du drømmer om.

Min indsigt i trivsel har jeg opnået gennem min uddannelse og mine mange års arbejde med mennesker hhv. som leder, konsulent, terapeut og coach. Jeg er uddannet NLP terapeut og coach samt life- business-, transitions- og stresscoach. Jeg har gennem flere tusinde gruppe- og enkeltsessioner, coachet og sparret med mennesker i alle aldre og livssituationer. Jeg drives af at finde nøglen til trivsel i det enkelte menneske, således at alle kan få det liv og den livskvalitet de er sat på jorden for at få. Det er min erfaring, at det altid er os selv, der står i vejen for vores egen trivsel.